Kullanım Koşulları ve Gizlilik Politikası

Kullanım Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Bildirimi

Bu gizlilik bildirimi, www.tajnamoda.com web sitesinin veri toplama ve kullanma uygulamalarını açıklamaktadır. Bu Siteye erişmeniz bu gizlilik bildiriminde tanımlanan, bilgi toplama ve kullanma uygulamalarını kabul ediyor olduğunuzu gösterir.

Kişisel Bilgilerinizin Toplanması ve Kullanımı

Sitede toplanan kişisel bilgiler, sitenin işletilmesi ve istediğiniz hizmetlerin sağlanması ya da işlemlerin yerine getirilmesi için kullanılır.
Kişisel bilgilerinizi, bildirimleri de içerecek şekilde, kullanmakta olduğunuz ürün veya hizmetler hakkında bilgiler sağlamak için kullanabiliriz. Ayrıca, size diğer Tajnamoda ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgiler gönderebiliriz.

Sitemizde istenen kişisel bilgileriniz hizmetlerimizin sunulabilmesi, bilgilendirme, iletişim vb. durumlar için kayıt altında tutulmaktadır. 
Topladığımız kişisel bilgiler arasında adınız, ünvanınız, şirket veya kuruluşunuzun adı, iş e-posta adresiniz, iş telefonunuz, iş veya ev adresiniz ve iş tanımınızla, şirketinizle ve kredi kartınızla ile ilgili bilgiler olabilir.

Belirli çalışanlarımız, birlikte çalıştığınız şirketler ve servis sağlayıcıları, şirketimizle ilgili işlerde bize yardımcı olmak amacıyla kişisel bilgilerinize erişebilir. Bu çalışanlar ve şirketlerin gizlilik ve güvenlik kısıtlamaları bulunmaktadır. Ancak işbu gizlilik ve güvenlik kısıtlamalarına rağmen kişisel bilgilerinizin herhangi bir şekilde üçüncü şahıs ve kuruluşların izinsiz erişimine veya kullanımına açılması halinde Tajnamoda’ya rücu edilmeyeceği ve Tajnamoda'dan herhangi bir zarar talebinde bulunumayacağı kabul, beyan ve taahhüt edilmiş sayılır. 


Bir haber bültenine kaydolduğunuzda veya tanıtım e-postaları almayı kabul ettiğinizde veya tajnamoda.com adresi belirtilen e-postaları izlemek için tıkladığınızda özelleştirilmiş bağlantılar veya benzeri teknolojiler kullanabilir. Size daha uygun e-postalar veya satış bilgileri gönderebilmek için bu bilgileri kişisel bilgilerinizle ilişkilendirebiliriz. Her e-posta, bu tür iletilerin gelmesini durdurmanıza olanak veren, abonelik iptal bağlantıları içerir.

Tajnamoda, kişisel bilgilerinizi yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde veya yasal gereklere uygun hareket etmek veya Tajnamoda ya da siteye tebliğ edilen yasal işlemlere uymak; Tajnamoda haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak; Tajnamoda çalışanlarının veya aracılarının, Tajnamoda ürünü kullananların veya kamu güvenliği açısından acil durumlarda harekete geçmek için gerekli olduğuna kanaat getirdiği hallerde açıklayabilir.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliği

Tajnamoda, kişisel bilgilerinizin güvenliğini korumayı ilke edinmiştir. Kişisel bilgilerinizi yetkisiz erişime, kullanıma veya açığa çıkmaya karşı korumak için çok çeşitli güvenlik teknolojileri kullanır. Örneğin, sağladığınız bilgileri kontrol altında bulunan ve sınırlı erişimi olan bilgisayar sunucularında depolarız. Ayrıca, kredi kartı numarası gibi hassas kişisel bilgileri İnternet üzerinden ilettiğimizde, bunlar Güvenli Yuva Katmanı (SSL) protokolü gibi şifreleme yöntemleriyle korunur. Ayrıca Kredi kartı bilgilerinizi herhangi bir şekilde sistemlerimizde saklamayız. 

Çerezler nelerdir? Türkiye imtiyaz sahipleri çerezleri Türkiye’nin web sitesinde nasıl kullanır?

“Çerezler” www.tajnamoda.com web sitesinde faaliyetlerinizi izlemek için kullanılabilir. Çerezler bir web sitesi tarafından bilgisayarınızın sabit sürücüsüne aktarılan küçük veri dosyalarıdır. Siteye ileriki ziyaretlerinizi daha etkin bir hale getirmek için tercihlerinizin bir kaydını tutarlar. Çerezler siteye giriş sayınız, kayıt bilgisi ve sitede belirli bir sayfayı ya da diğer bir öğeyi izleme sayınızı içeren çeşitli bilgiler saklayabilir. Çerezlerin kullanımı müşterilerine daha iyi hizmet etmek için çoğu büyük site tarafından benimsenen yaygın bir uygulamadır. Çoğu tarayıcı çerezleri kabul edecek şekilde tasarlanmıştır, ancak çerezleri engelleyecek şekilde kolaylıkla modifiye edilebilirler; çerezlerin nasıl engellenebileceği, çerezleri ne zaman aldığınızın nasıl bilineceği ve çerezlerin tamamen nasıl etkisizleştirilebileceği hakkında detaylar için tarayıcınızın yardım dosyalarına bakınız. Ancak, çerezler olmadan bazı web sitesi fonksiyonlarının mevcut olmayacağını ve kullanıcının sitenin bazı yararlarını kaybedeceğini bilmelisiniz.

Bu Gizlilik Bildiriminde Yapılabilecek Değişiklikler

Bu gizlilik bildirimini zaman zaman güncelleştirebiliriz. Topladığımız kişisel bilgileri korumak için hangi yöntemlerden yararlandığımız konusunda bilgi sahibi olmak için bu gizlilik bildirimini düzenli aralıklarla gözden geçirmenizi öneririz. Hizmeti sürekli şekilde kullanmanız bu gizlilik bildirimini ve yapılabilecek güncelleştirmeleri kabul ettiğiniz anlamına gelir. Tajnamoda işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nde her zaman değişiklik yapabilir. 

İşlenen Kişisel Verileriniz, Kişisel Veri İşleme Amacı ve Dayanağı
Tajnamoda, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu başta olmak üzere, ilgili mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüğü çerçevesinde; söz konusu amaç ve yasal yükümlülüklerini yerine getirebilmeyi sağlayacak kişisel verilerinizi (ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta, adres, alışverişindeki ürün bilgileri dahil fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla kullanıcıyı doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi) sizlerden talep etmektedir. Bu kişisel veriler “https://www.tajnamoda.com/” üyelik faydalarından yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden, işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve saklanacaktır.
 
İletişim İzni

“Kullanım Koşulları”nı ve işbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, bizimle paylaşmış olduğunuz kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına, aktarımına ve yine aynı amaçlara yönelik olarak Tajnamoda ile paylaşılmasına açıkça izin vermiş bulunmaktasınız. Bu bilgiler sadece size sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri güvenliği konusundaki hassasiyetimizi paylaşan, ilgili Mevzuat hükümlerine riayet eden 3. kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır.

 
Kişisel Veri Saklama Süresi

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onay, onayın geri alındığı, ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar gerektiğinde Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak; onayın geçerliliğinin sona erdiği tarihten itibaren 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından veya talebiniz üzerine silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.    
 
Üyelikten Ayrılma
Söz konusu izninizi geri almak ve size kampanya tanıtımları veya bilgilendirme amacıyla gönderilen iletilerin artık gönderilmesini istemediğiniz takdirde, dilediğiniz zaman info@tajnamoda.com adresine e-posta gönderebilir ya da size gönderilen iletilerde yer alan çıkış linkine tıklayabilirsiniz.
 

Tajnamoda ürünlerinin fiyatları

Tajnamoda istediği zaman ve önceden herhangi bir bildirime gerek olmaksızın fiyat bilgilerini değiştirme hakkını saklı tutar

Telif hakkı, sınai mülkiyet ve fikri mülkiyet bildirimi

Bu sitenin sunumu ve içeriği sınai ve fikri mülkiyet haklarıyla korunmaktadır. Bu sitedeki bilgi, metin, Tajnamoda’ya ait resim veya grafikleri yalnızca kişisel, ticari olmayan amaçlar için kullanılabilir ve bunları görüntüleme hariç, Tajnamoda’nın önceden yazılı izni olmadan çoğaltamaz, değiştiremez, aktaramaz, lisans alamaz ve yayınlanamaz.

Hak ve Yükümlülükler 
Tajnamoda, Websitesi’nde yer alan veya alacak olan bilgileri, formları ve içeriği dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.
Websitesi'ne üye olabilmek için, 18 yaşını doldurmuş olmak ve Tajnamoda tarafından, geçici olarak üyelikten uzaklaştırılmış veya üyelikten süresiz yasaklanmış olmamak gerekmektedir.
Kullanıcılar, yalnızca hukuka uygun ve şahsi amaçlarla Websitesi üzerinde işlem yapabilirler. Kullanıcıların Websitesi dâhilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumlulukları kendilerine aittir.
Tajnamoda, Sözleşme’nin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti, silinme, kayıp, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması hususunda ve durumunda herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir.

Mücbir Sebepler 
Hukuken mücbir sebep sayılan tüm durumlarda,  Tajnamoda bu sözleşmeden kaynaklanan yükümlülüklerini geç ifa etmekten veya ifa etmemekten dolayı yükümlü değildir. Bu ve bunun gibi durumlar, Tajnamoda açısından, gecikme veya ifa etmeme veya temerrüt addedilmeyecek veya bu durumlar için Tajnamoda’nın herhangi bir tazminat yükümlülüğü doğmayacaktır. 

 
 Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri
İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde Ankara Merkez Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.